Франчайзинг

Про нас

«Хінкальня» – міжнародна мережа душевних ресторанів грузинської кухні.

Унікальний формат гостинного ресторану грузинської кухні, головна складова успіху якого – по-справжньому смачна та недорога їжа.

Меню ресторану просте та зрозуміле: хінкалі, хачапурі трьох видів, страви з мангалу, харчо, багато овочів та зелені, домашнє вино.

В основі фірмового стилю Хінкальні – старовинний візерунок грузинської вишивки, його елементи використані у дизайні меню та приміщення. Меблі-трансформери і зістарені ширми дозволяють швидко адаптувати місце під великі застільні компанії ввечері та обідній варіант вдень.

Коротко

5 Років роботи

57 Ресторанів

5 Країн

Більше 40 міст

Переваги

  • Низький рівень інвестицій у порівнянні з конкурентами
  • Швидка окупність (швидкий період повернення інвестицій)
  • Використання локальних продуктів (низька собівартість, foodcost)
  • Коротке та зрозуміле меню, яке дозволяє уникати стоп-листів
  • Низька ставка роялті, відсутність маркетингових відрахувань

Інвестиції

Обсяг інвестицій
Від 40 тис. $
Паушальний внесок
6-15тис. $
Роялті
2% від обороту
Період окупності
Від 14 місяців

Підтримка

  • Допомога при виборі локації
  • Інвестеційна та операційна моделі
  • Впровадження стандартів
  • Дизайн
  • Підбір обладнання
  • Навчання персоналу
  • Впроведження системи обліку та звітності
  • Маркетинг

Навчання

  • Етап 1 : Відкриття ресторану

    • Концепція.
    • Місце та вимоги до приміщення.
    • Операційна модель.
    • План – графік відкриття ресторану.
    • Анкета ресторану.
    • Дизайн-проект.
    • Дозвільна документація.
    • Меблі та декоративні елементи.
    • Обладнання, інвентар, посуд.
    • Робота з постачальниками.
    • Програмне забезпечення.
    • Підбір та стажування персоналу.
    • Форма персоналу
    • Ціноутворення та затвердження меню.
    • Сценарій план до відкриття.
    • За 10 днів до відкриття.

  • Етап 2: Інструкції, технології, управління

    • Організаційна структура підприємства
    • Функціонування зон ресторану
    • Оплата праці, соціальний пакет, мотиваційна політика
    • Посадові інструкції
    • Робота постачальника та складу
    • Робота бухгалтера
    •  Робота менеджера
    • Чистота і технічний стан
    • Фінансова діяльність
    • Звітність перед франчайзером
    • Робота з товарами
    • Робота  з грошима
    • Асортимент ресторану
    • Стандарти гостинності
    • Вступ знайомство для всіх працівників
    • Довідники по всіх посадах

  • Етап 3: Закупки та постачання

    • Підписання договорів з постачальниками
    • Список системних постачальників
    • Прогнозування об’ємів закупок товару та їх періодичність
    • Критерії оцінки якості і порядок прийому товару
    • Стандарти роботи з постачальниками, формування ціни та собівартості
    • Замовлення упаковки, форми
    • Замовлення обладнання, меблів

  • Етап 4: Маркетинг

    • Стартовий маркетинг
    • Просування у соціальних мережах
    • Маркетингові активності для збільшення кількості гостей
    • Механізми проведення майстер-класів
    • Інструменти маркетингу (офлайн і онлайн)
    • Брендбук, як основа формування єдиного стилю

  • Етап 5: HR, робота з персоналам.

    • Структура штатного розпису
    • Критерії відбору персоналу (менеджер, адміністратор, су-шеф, кухар, офіціант)
    • Посадові інструкції та функціональні обов’язки
    • Стандарти роботи
    • Система мотивації
    • Навчання та атестація персоналу

  • Етап 6: Бухгалтерський та фінансовий облік

    • Звіт по прибутку та витратах
    • Звіт про рух грошових коштів
    • Баланс
    • Операційні показники для щоденного моніторингу
    • Розрахунок точки беззбитковості

  • Етап 7: Виробництво

    • Контроль та дотримання стандартів на кухні
    • Управління процесом виробництва
    • Санітарні норми, правила зберігання та маркування і т.д.
    • Вимоги та стандарти приготування н/ф та готових страв
    • Калькуляційні та технологічні карти – основний документ на кухні
    • Чистота та санітарія на кухні (карта прибирання)
    • Журнали та робоча документація
    • Техніка безпеки при роботі з обладнанням та інвентарем

  • Етап 8: IT система

    • Розбираємо всі функціональні можливості системи управління ресторанним бізнесом програми ULTRA
    • Система відео моніторингу – інструмент віддаленого контролю та управління
    • Формування звітів
    • Аналіз інвентаризації, витрат, списання

Photo Franchise consultant

Ірина Константінова

Дириектор з розвитку мережі

38 093 148 80 96