Меню

Харчо

Гостра традиційна грузинська страва зі шматочками м’яса та ароматною зеленню

Хінкалі

Соковиті м’ясні мішечки з тугого тіста приправлені спеціями

Чіхіртма

Суп з куркою, зеленню та яйцем

Шашлик зі свинини

Класичний шашлик зі свинини

Люля-Кебаб з телятини

Соковитий та ароматний Люля-Кебаб з маринованою цибулею та соусом сацебелі

Чашушулі

Ніжне м’ясо телятини, тушковане у помідоровому соусі

Хачапурі По-Аджарськи

Хачапурі в формі старовинного човна з імеритинським сиром та напів-готовим яйцем. Перед споживанням потрібно відламати хвостик та розмішати яйце з сиром, таким чином довівши його до повної готовності.

Хачапурі По-Мегрельськи

Кругла паляниця з сиром

Кубдарі

Паляниця з рубленою телятиною та свининою, приправлене спеціями та зеленню

Хачапурі Гурулі з зеленню

Паляниця у вигляді півмісяця з сиром, яйцем та кропом

Оджахурі

Соковита свинина, запечена з картоплею та овочами, заправлена часниковим соусом

Курча По-Чкмерульськи

Курча в ніжному вершковому соусі з часником

Шампіньйони запечені в кеці

Скумбрія на грилі

Сочна скумбрія на грилі приправлена лимонним соком

Шашлик з курки

Ніжний куряче м’ясо в поєднанні з соусом сацебелі

Тарілка солінь

Помідор, огірок, крижавка та зелень

Сирне асорті

Сулугуні, бринза та зелень які подаються з медом

Теплий салат

Тушковані овочі заправлені соєвим соусом та посипані кунжутом

Лобіо По-Імеретинськи

Тушкована червона квасоля зі спеціями та зеленню

Пхалі

Легка закуска, баклажани із горіховою пастою в композиції з гранатовими зернами

Сазапхуло

Салат із помідорів, огірків та цибулі, заправлений горіховою пастою та виноградним оцтом

Гозінаки

Традиційні грузинські солодощі, які виготовляються з очищених горіхів та меду

Пеламуші

Грузинський десерт з виноградного соку та родзинками, загущений кукурудзяним борошном, подається холодним.